en lång dag

Första mötet idag var kl 8.00 - i Östersund. Så jag for hemifrån kvart i 7 och sedan har det rullat på ända till kl 22.30 när ett givande telefonmöte avslutade dagen.....

Vi hade Upphandlingsnämnd i Östersund kl 10. Jämtland har den enda gemensamma nämnden för upphandling i Sverige. Nu kommer de tre kommuner i länet som hittills stått utanför också med vilket känns bra. Diskussionspunkten idag var den reviderade upphandlingspolicyn.
Tillbaka till kommunhuset och en stund vid skrivbordet innan det var dags att åka till Åre för ett möte med Svenskt näringsliv. De hade bjudit in till ett samtal om kommunen och näringslivet med några företagare från olika branscher samt näringslivschefen, kommunchefen och undertecknad.
Det var ett bra möte med intressant diskussion om företagens villkor, förväntningar och önskemål på kommunen. Vi har ju ett ganska bra samarbete med företagen, särskilt i Åre där vi har regelbundna möten och en gemensam målbild, vision 2020. Åre kommun ses som ett bra exempel på hur man kan samverka mella näringslivet och kommunen.

På kvällen var det gruppmöte med genomgång av ärenden till kommunstyrelsen på onsdag.

I söndagens DN fanns ett uppslag med fyra familjer som valt att flytta från Gävle, Göteborg, Bromma och Tyresö till Åre. Fyra fantastiska reportage om människor som hittat ett gott liv och ett lugnare tempå i Åre!! Vilken marknadsföring!!
Och i en bilaga i lördagens lokaltidning säger Blossom Tainton att hon gärna skulle vilja flytta hit.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0