Kultur och se'n SEMESTERSTÄNGT

Är i Sthlm idag på sammanträde med SKLs kultur o fritidsberedning. Mycket diskussion om SKLs remissvar på kulturutredningen idag men vi är inte färdiga med remissvaret ännu. I morgon är det en remisskonferens med politiker, kulturchefer m fl från kommuner och landsting/regioner som ska diskutera frågorna. Till nästa månads beredning ska svaret vara klart. Åre kommun är också remissinstans och kulturchefen ska vara med i morgon. Jag kan tyvärr inte.

Läste Svenska dagbladet på väg ner idag och där var ett helt uppslag om Åre och den rekordsäsong vi haft trots lågkonjunktur och minskad konferensmarknad. Det känns bra att det i mörkret ändå finns ljuspunkter. Ledig tid tillsammans är högt prioriterat och när det är sämre tider väljer man bort utlandssemestern före semester i egna landet.

I våra fjäll i kommunen åstadkommer kraftledningsbyggarna stora skador på den känsliga naturen. Jag förstår att det inte går bygga en så stor ledning utan påverkan. Men det är självklart att man ska vara oerhört försiktig i den känsliga miljön. Försiktighet måste gå före snabbhet!!

Nu blir det semesterstängt på bloggen en vecka! Åker iväg i morgonbitti och det ska bli jätteskönt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0