23 mars

Nu har vi rest till Johannesburg. Det gar inte blogga fran telefonen - kommer inte ut pa natet. Och dagsprogrammen har startat innan internetcafeet oppnat och slutat langt efter det stangt. Pa det har hotellet finns en dator att lana sa nu kanske det kan bli fler inlagg.
Vi hade en fantastiskt dag igar med ungdomar fran New Africa theater. Vi startade pa teatern och fick veta lite om den ett-ariga kurs de har for ungdomar fran townships. Ungdomarna berattade om sina framtidsdrommar men ocksa om hur utbildingen starkt dem som manniskor, skapat sjalvkansla och gett nya insikter.
Sedan reste vi tillsammans resten av da'n, vi fick lunch under enkla forhallanden - dar man aldrig vagat stanna pa egen hand! Och vi tittade pa turist-sevardheter som pingviner och Cape of good hopes. Ingen av dem hade varit till dessa tidigare.
Sedan hade vi en gemensam middag pa en marokanska restaurang dar det blev mycket musik o sang. Det var en fantastisk dag som gav oss mycket. Och med Facebook kan vi fortsatta halla kontakt med ungdomarna!

Igar var det kultur som skulle hjalpa unga manniskor att ga starkare ut i livet. Idag har dte varit foboll pa dagordningen. South african homeless street soccer. Man anvander street soccer far att ge unga grabbar mojlighet att komma ifran livet pa gatan.
Bagge dess averksamheter praglas av manniskor som jobbar mycket ideellt for att skapa en battre varld. Beundransvart och starkt!

Utan de svenska boksatverna a-a-o ar det ganska svart att lasa marker jag!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0